FOURSOME

 

Foursome eli neljän benjitrampoliinin yhdistelmä on mainio ratkaisu moninkertaistaa hyppijöiden määrä lähes samassa pohjapinta-alassa kuin benjitrampassa. Foursomessa koet ystäviesi kanssa korkeimmat trampoliinipomput mitä ikinä olet tehnyt, turvallisesti vyötärövaljaissa pomppien.

 

Jokaiselle neljällä operointipisteelle on trampoliini, jossa hyppääjät hyppivät valjaissa benjikumien avulla kahden maston välissä. Foursome on paljon hyppimistä pienissä tiloissa, monella eri pisteellä samanaikaisesti.

Foursomen toiminta perustuu kumiköysien voimaan ja vyötärövaljaiden turvallisuuteen. Kumiköysiä säädellään suhteessa pomppijan painoon. Köysien voimalla ja valjaiden avulla hyppääjä voi hyppiä turvallisesti, nousten aina hurjien 7 metristen pomppujen tasolle. Kohderyhmänä ovat kaikenikäiset huvittelusta pitävät ihmiset. Laitteessa voi harjoitella voltteja ja muita akropaattisia temppuja.

Foursome on täysin mobiili laitemalli. Laitemalleja löytyy sisä- ja ulkotiloihin eri kokoisina. Foursome on nopea rakentaa ja helppo operoida lähes missä tahansa. Laite on CE-hyväksytty ja viranomaisten tarkastama.

foursome_kuva1
foursome_kuva2

 

Tekniikkaa:

Kasaus: 4 h (2 laiteteknikkoa)
Pinta-ala: n. 60 m2, 7,5 x 7,5 m
Sähkövinssi: 4 x 1 kW
Painoraja: 15 - 80 kg
Suorituksen kesto: 5 min
Suositushinta: 5 - 8 e / 5 min