PARKOUREXTREME

Parkourextreme on köysiseikkailurata kaiken ikäisille. Laite voidaan rakentaa eri kokoisena erilaisiin paikkoihin. Estevaihtoehtoja löytyy 30 erilaista, joista voidaan koota sopiva rata haastamaan hurjat seikkailijat.

 

Parkourextremessä seikkailija puetaan kiipeilyvaljaisiin ja kiinnitetään turvakaapeliin. Tämä turvasysteemi takaa turvallisen elämyksen ja asiakas voi seikkailla radalla turvallisesti ilman putoamisen riskiä. Asiakkaalla kestää arviolta noin 10 minuuttia suorittaa 12 estettä, tietysti asiakkaan iästä ja taidoista riippuen. Asiakkaita lasketaan radalle noin puolen minuutin – minuutin välein.

Parkourextremen kaltainen köysiseikkailuratakonsepti on osoittanut suosionsa ulkomailla ja myös Suomessa. Parkourextreme on uusi innovaatio tuoda massiiviset seikkailuradat jokaisen ulottuville. Konsepti voidaan toteuttaa vaativissa sisä- tai ulkotiloissa ja tuoda palvelu ihmisten keskelle. Teräksinen rakennelma on helppo pystyttää ja siirtää juuri haluamaasi paikkaan.

Parkourextreme on täysin mobiili elämyslaite ja se kestää vaativissakin olosuhteissa. Rakenteen muoto voidaan suunnitella tilaa hyväksi käyttäen. Parkourextremen hauskat esteet ovat sopivia kaikille ja niitä voidaan vaihdella toiveiden mukaan.

parkour_kuva1
parkour_kuva2

Tekniikkaa:

Kasaus: 5 h (2 laiteteknikkoa)
Pinta-ala: 45 - 105 m2
Laitteen korkeus: 4 m
Painoraja: 30 - 100 kg
Suorituksen kesto: 10 min
Suositushinta: 2 - 6 e