LINKO

Linko on täysin siirreltävissä oleva ihmis-katapultti. Linko-katapultin kyydissä koet räjähtävän lähdön, korkeuden, painottomuuden tunteen sekä vapaapudotuksen turvallisesti kokovartalovaljaissa. Laite tarjoaa benjihypyn kaltaisen elämyksen.

Katapultissa hypätään yksi kerrallaan. Hyppääjälle puetaan kokovartalovaljaat, jotka kiinnitetään lähtöalustaan. Sähkömoottori kiristää kumiköydet valmiiksi, jonka jälkeen hyppääjä laukaistaan kohti korkeuksia. Hyppääjä kokee hurjan tempaisun yläilmoihin, saavuttaa noin 18 metrin korkeuden, tuntee vapaapudotuksen tunteen ja helpotuksen kun valjaat nappaavat taas kiinni vain muutama metri lähtöalustalta. Hypyn voimakkuutta säädellään kumiköysien avulla suhteessa hyppääjän painoon. Hyppäämään pääsee kaikki 30-110 kiloiset halukkaat.

Linko-katapultti on siirreltävissä oleva laitemalli, joka edustaa eurooppalaista huippuosaamista ja tekniikkaa. Yksinkertaisen rakenteen avulla Linko on helppo siirtää, rakentaa ja operoida sisä- ja ulkotiloissa. Laite on CE -hyväksytty ja Suomen viranomaisten tarkastama.

linko_kuva1
linko_kuva2

Tekniikkaa:

Kasaus: 6 h (2 laiteteknikkoa)
Pinta-ala: 49 m2
Laitteen korkeus: 15 m
Hyppykorkeus: 18 m
Turvakorkeus: 20 m
Sähkövinssi: 3 kW
Painoraja: 30-110 kg
Suorituksen kesto: 3-5 min
Suositushinta: 30 e / suoritus